Thuis

Dongguan BroadTop Electronic Technology Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Profiel QC

Kwaliteitsdoelstelling

Onze opdracht moet producten en de diensten verlenen die vastgelegde kwaliteitsnormen gebruiken en klantenverwachtingen ontmoeten of overschrijden. Om aan dit doel te beantwoorden, streven wij ernaar om componenten en assemblage te produceren die optimale niveaus van betrouwbaarheid en prestaties in hun ontwerp, vervaardiging, en levering belichamen.

 

Ononderbroken de Kwaliteitsverbeteringen

Wij bevorderen voortdurende verbeteringen door het bedrijf. Dit vereist opmerkelijke prestaties in elk facet van onze processen en verrichtingen. Tot steun van deze doelstelling, moedigt het bedrijf actief de voltooiing van individuele voortreffelijkheid en innovatie aan.

 

Totale Klantentevredenheid

Verstrek totale klantentevredenheid door rendabele, zonder gebreken tijdig de geleverde producten en diensten.

 

Kwaliteitsbeheersysteem

Het doel van de Voorzitter is dat alle vennoten het beleid in hun dagelijkse activiteiten zullen begrijpen en uitvoeren. De voorzitter, door zijn beheersteam, verstrekt de leiding en de richting noodzakelijk om onze kwaliteitsbeheersystemen te handhaven. Bovendien zorgt dit team ervoor dat de vennoten, op alle niveaus van de organisatie, het kwaliteitsbeleid aanhangen. Ons proces van het beheersoverzicht verzekert doeltreffendheid aan het kwaliteitsbeheersysteem.

Contactgegevens
Dongguan BroadTop Electronic Technology Co., Ltd.

Fax: 86-0769-38926199

Direct Stuur uw aanvraag naar ons