Thuis

Dongguan BroadTop Electronic Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Elektronisch die de Technologieco. van Dongguanbroadtop, Ltd in Dongguan Guangdong China wordt gevestigd, die een professionele en belangrijke fabrikant van RJ45-schakelaars die hoogte aanbieden - kwaliteitsproducten aan een concurrerende prijs is.

Het bedrijf in 2012 wordt gevestigd dat een jong bedrijf dat is. Wij namen in het ontwerpen in dienst, vervaardigend en op de markt brengend de schakelaars voor Ethernet-voorzien van een netwerktoepassingen, hoofdproducten met inbegrip van: Geïntegreerde de Schakelaarmodule (van RJ45) (ICM), RJ45 Jack zonder magnetics, RJ45 met USB en de Kooi & de Schakelaar van SFP.

 

Onze workshops bezetten een gebied van meer dan 1.200 vierkante meters. Wij hebben 10 professionele assemblageproductielijnen en ongeveer 150 deskundige werknemers, en er zijn stempelworkshop, injectieworkshop en automatische insteekworkshop om de meesten van de metaaldelen, plastic delen en componenten door ons te leveren.

 

Wij hebben een uitstekend R&D-team, hebben wij sommige octrooien op RJ45-Schakelaars. Wij ontwikkelden met succes de gestapelde Magnetische RJ45 schakelaar van 2*N met PoE/PoE+-functie en meer.

 

Wij hebben de certificaten van Ce & RoHS-voor onze producten verkregen, en wij gingen de controle voor ISO9001 over: de standaardcertificatie van 2008 in 2012, en wij gingen zijn vernieuwingscontrole over elk jaar.

 

Onze kwaliteitsopdracht moet producten en de diensten verlenen die vastgelegde kwaliteitsnormen gebruiken en klantenverwachtingen ontmoeten of overschrijden. Om aan dit doel te beantwoorden, streven wij ernaar om componenten en assemblage te produceren die optimale niveaus van betrouwbaarheid en prestaties in hun ontwerp, vervaardiging, en levering belichamen.

 

Wat wij doen verbindt de wereld en de toekomst. Wij bouwen een platform door diverse soorten RJ45-Schakelaars en SFP-Module voor netwerkapparatuurfabrikanten die wordt gesteund. Dat zou uw netwerkapparatuur professioneler en concurrerend maken.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

2012 wordt Augustus, de Elektronische Technologie van BroadTop opgericht.

2012 December, gingen wij de controle voor ISO9001 over: de standaardcertificatie van 2008.

2013, beginnen wij samenwerking met Isreal-verdeler om de markt te onderzoeken en de betere dienst te verlenen.

2015, beginnen wij samenwerking met verdelers in de markt van Rusland en van Korea.

Dongguan BroadTop Electronic Technology Co., Ltd.
Dongguan BroadTop Electronic Technology Co., Ltd.
Dongguan BroadTop Electronic Technology Co., Ltd.
Dongguan BroadTop Electronic Technology Co., Ltd.
Dongguan BroadTop Electronic Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Type Business

Fabrikant

Merken : B-BOVENKANT

Aantal werknemers : 300~500

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 60% - 70%